lauantai 20. syyskuuta 2014

Home sweet home

Moikka pitkästä aikaa!

Pahoittelen melko pitkäksi venähtänyttä taukoa. Aikamoista kiirettä on pitänyt edelleenkin, ja aika kuluu todella nopeasti. Vastahan minä tulin tänne, ja reilun viikon päästä on jo ensimmäiset kokeet! Opiskelu on todellakin päässyt täyteen vauhtiin, joten tekemistä riittää kyllä vuorokauden jokaiselle tunnille. Aloitin myös työt jo viime viikolla, mikä on ollut mukavaa vaihtelua opiskelulle (tosin kassalla ollessani voin lukea samalla, joten käytännössä minulle maksetaan läksyjen tekemisestä). Muffinien leipominen ja sämpylöiden täyttäminen on yllättävän rentouttavaa puuhaa, ja samalla tutustuu hyvin muihin työntekijöihin.

Muutoin en ole kauheasti ehtinyt ottaa iloa irti kaikista koulun tarjoamista kerhoista ynnä muusta, sillä kymmenisen tuntia töitä viikossa vie aika suuren osan niin kutsutusta ”vapaa-ajasta”. Alakerran kuntosalia olen tosin käyttänyt hyväkseni melko ahkerasti, ja kohta pääsen kokeilemaan onneani koulun ratsastusjoukkueen suhteen. Paikkoja on kuulemma tarjolla vain yksi tai kaksi ja yrittäjiä muitakin kuin minä, joten on hyvin mahdollista, etten pääse vielä tänä vuonna aloittamaan. Toisaalta minulla on jo todella ikävä takaisin hevosen selkään, mutta jos en pääse joukkueeseen, niin täällä on kyllä muita aktiviteetteja, mistä valita. Aloin itse asiassa harkita ihan tosissani kansantanssia, ihan vaan koska se näyttää hauskalta, eikä siihen tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta. Myös joogaa olisi tarjolla joka päivä, ja itsepuolustuslajitkin kiinnostaisivat… Miksi ihmeessä pitää käydä koulua, kun olisi niin paljon kaikkea muuta, mielenkiintoisempaa tekemistä?

No niin, voisin siirtyä vihdoin tämän postauksen pääasiaan, eli huone-esittelyyn. Mikään ihmeellinen tämä meidän huoneemme ei ole, mutta mukavasti täällä viihtyy, ja tilaa riittää. Vessa ja suihku jaetaan tosiaan naapureiden kanssa (kaksi poikaa), mikä on aika mahtavaa, sillä monissa muissa asuntoloissa suihkut ja vessat ovat koko kerroksen yhteisessä käytössä. Kämppikseni on onneksi aivan mahtava tyyppi, joten mikäs tässä yhdessä asustellessa! Kuvat ovat siis omalta puoleltani huonetta - kämppiksen puoli on käytännössä peilikuva omastani.





Tämä on tullut todellakin tarpeeseen. Ylimmässä kerroksessa on se huono puoli, että lämpöä riittää vähän liikaakin.
Jääkaappimme näyttää yleensä suunnilleen tältä. Ruokalasta pihistettyjä hedelmiä/take away -jämiä. Syötävää riittää sen verran paljon, että harvemmin tarvitsee itse mitään ostaa.
Tänään olisi tarkoitus vähän rentoutua elokuvien ja sushin parissa. Minulla oli nimittäin tiistaina synttärit, muttei oikeastaan ehditty juhlia niitä silloin, joten päätettiin siirtää "juhlat" viikonlopulle. Huomenna suuntaankin kohta New Yorkia, missä järjestetään People’s climate march. Osallistujia tulee olemaan yli 100 000, joten mistään ihan pienestä tilaisuudesta ei ole kyse. Bussi lähtee aamukuudelta, joten herätys tulee olemaan tuskainen. Jostain syystä olen nukkunut viime aikoina yli kymmenen tunnin yöunia. Yllättävän väsyttävää tämä kirjojen lukeminen… Siitä ja kaikesta muustakin lisää ensi kerralla!

4 kommenttia:

  1. Kivan näköinen huone, vaikkei olekaan kovin kodikas. Vähän laitosmainen, mutta silti kiva :) Ja vau, toi ratsastus vois olla mageeta siellä! :)

    VastaaPoista
  2. Ei se oikeasti ole ihan nin laitosmainen kuin miltä näyttää - meidän söpö karvainen matto tuo vähän särmää, mutta se ei juurikaan näy noissa kuvissa :D

    VastaaPoista
  3. Moi, onnistuuko ladata kuvat vähän isompina? (:
    Tosi kiinnostavat kurssivalinnat sulla kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin kuvat suuremmiksi, mutta kuten näkyy, ne ovat nyt todella isoja; välimuotoa ei valitettavasti löydy. Kertokaa, kumpi on teidän mielestänne parempi!

      Poista